WEDSTRIJD Eurosport Bocholt - Real Noorderwijk  1 - 5  (1-1)

DATUM 08-02-2013  20:00

DOELPUNTEN

VERSLAG De Real boys trokken vrijdagavond richting Bocholt om de leider van 2e nationale B partij te geven. Om 20u stond de wedstrijd van de beloftenploeg op het programma. De jonge garde kwam flink gehavend aan de aftrap, zonder kapitein Lambaerts, geen Caers en een gekwetste Van Der Auwera. Kopzorgen voor coach Geyskens maar na puzzelwerk stond er toch een volwaardige ploeg aan de aftrap. De start was aarzelend maar het was toch Real dat het meest dreigde voor doel via Scheerens en Loncke. Het zat onze youngsters niet mee, Real trof ofwel de keeper ofwel de paal op zijn weg. Tegen de gang van het spel in kwam Bocholt op voorsprong via nr. 9 Bousabat : 1 - 0. Doch binnen de minuut kan Jeff Peeters op aangeven van Scheerens de bordjes in evenwicht brengen: 1 - 1. Scheerens torpedeert meermaals de thuisgoalie, Loncke treft 2x de paal en 1x de lat en zo gaan we met een 1 - 1 stand rusten.

Ook in de 2e helft blijft Noorderwijk de wet dicteren en weer zit het niet mee. Tarik Becirbegovic op de paal, Scheerens voorlangs, keeper, nipt naast... Het regent kansen en eindelijk kan Sjakie (Scheerens) het verlossende doelpunt binnen tikken : 1 - 2 en of het verdiend is ! Scheerens speelt een dijk van een match en wanneer Loncke nog een versnelling hoger gaat spelen, is het vat af bij de thuisploeg. De 1 - 3 wordt door Kevin (Loncke) mooi in het hoekje gelegd. Nieuwkomer Lander Rommens doet ook zijn duit in het zakje en knalt van ver op doel, de keeper pareert, geharrewar in de zone van de waarheid, Scheerens profiteert: 1 - 4. De 1 - 5 van Becirbegovic wordt op een presenteerblaadje aangeboden door, wie anders dan, Scheerens. Eindstand en dik verdiende overwinning voor onze beloften !

De Real beloften speelden met Van Bael, Bomboi, Van Der Auwera, Lauwers, Elouadi, Loncke, Rommens, Peeters en Becirbegovic.